Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 mai 2015

RMN


Buna ziua as dori si eu o interpretare la un RMN la coloana vertebrala. REZULTAT Reducere a lordozei lombare fiziologice, cu tendinta la rectitudine a coloanei lombare in plan sagital. Minim retrolistezis L5/S1. Mici osteofite de platouri vertebrale, mai importante prolabate posterior la nivel L5-S1. Deshidratare discala L4-L5. Mici neregularitati degenerative de platouri vertebrale, mai exprimate la nivel L5. Minime infiltrate osoase cu aspect edematos la nivelul pediculului vertebral stang L4 si platourilor superioare L2 si L3, interpretabile in context degenerativ. Mic debord discal circumferential L3-L4 fara conflicte radiculare patente decelabile IRM. Protuzii discale circumferentiale L4-L5 si L5-S1, cu amprenta durala, dar fara conflicte radiculare notabile IRM. Modificari artrozice interapofizare lombare inferioare etajate, cu ingustare foraminala stanga la nivel L5-S1 si contact radicular adiacent L5 intraforaminal stang. Con medular cu morfologie si semnal in limite normale, situat la nivel T12. Spatii perimedulare lombare libere. Concluzii ; Modificari degenerative rahidiene lombare cu deborduri si mici protuzii discale lombare inferioare etajate, asociind modificari artrozice interapofizare cu contact radicular intraforaminal stang L5. INTREBAREA MEA ESTE CE INSEAMNA ACEST REZULTAT, DACA AM HERNIE DE DISC SI LA CE MA POT ASTEPTA. VA ROG DIN SUFLET UN RASPUNS PE INTELESUL MEU. CU TOATA STIMA SI MII DE MULTUMIRI.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata de catre unul dintre specialistii nostri pentru a primi lamuririle de care aveti nevoie. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.