Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 mai 2015

cardiologie


Buna ziua, Unchiul meu, Mihai Vasile in varsta de 56 ani a suferit o interventie chirurgicala acum 20 de ani la spitalul clinic din Tg. Mures in urma careia i-au fost inlocuite valvele aortica si mitrala cu un dispozitiv mecanic. In momentul de fata se afla internat la spitalul judetian Piatra Neamt deoarece nu mai elimina apa din organism,chiar si cu tratamen elimina foarte putin luand in greutate circa 10 kg. Din discutie cu medicul specialist mi sa spus ca ar fi depuneri pe cele doua valve ,spuneti-mi daca la d-voastra se pot face interventii de curatire a celor doua valve si la ce suma aproximativ Cu Stima Daniel


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in acest caz, valvele necesita inlocuire. Veti fi contactat telefonic pentru a primi mai multe informatii. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor