Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 mai 2015

Stent versus bypass


In urma unei coronarografii efectuate cu cateva zile in urma, tatal mu a primit urmatorul diagnostic: "Angina pectorala de efort agravata. Boala coronariana artero sclerotica bivasculara. Stantare BMS IVA medio-proximala (octombrie 2014). Restenoza completa intrasten (mai 2015). Cardiopatie ischemica cu functie sistolica prezervata a VS. Dislipidemie mixta in tratament cu statina. Insuficienta mitrala medie degenerativa, Insuficienta tricuspidiana moderata." Pentru artera cu stentul infundat desi initial i s-a spus ca se va incerca restantarea ulterior nu s-a mai incercat iar tatal meu a fost trimis la operatie de bypass. As dori sa stiu daca restantarea este posibila sau singura optiune este operatia de bypass. Cu mii de multumiri


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de principiu, restantarea este posibila - in interiorul stentului BMS obstruat se introduce un stent farmacologic activ, care datorita proprietatilor sale, prezinta un risc foarte scazut de a produce fenomen de restenoza. Pentru a va putea insa oferi o certitudine, avem nevoie de imaginile coronarografiei, pe care ni le puteti expedia conform instructiunilor pe care le veti primi in scurt timp pe mail. Pastram legatura!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor