Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Sfatul medicului

Buna ziua! Ma numesc Silvia Balmus, am 49 ani si sunt din republica Moldova.Cit ar costa o interventie chirurgicala in cazul meu? Diagnoza dupa ultima ecografie este: "Viciu cardiac innascut. Stenoza pulmonara infundibulopulmonara, grad considerabil. Dilatarea trunchiului arterei pulmonare 49mm.Ventricolul drept este hipertrofiat. Atriul drept este dilatat.Parametrii functiei de pompa ai inimii sint normali(FE,FS). In Doppler tisular- functia diastolica a ventricolilui sting este normala. Velocitatile sistolice la nivelul mitral sunt normale." Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va multumim pentru mesaj. In primul rand, va recomandam sa veniti la centrul nostru din Bucuresti, pentru ecografie cardiaca si pentru a evalua posibilitatile de tratament: fie minim invaziv (http://www.medicina-interventionala.ro/ro/procedura/stenoza-pulmonara-periferica-spp), fie chirurgicala. Metoda minim invaziva se aplica utilizandu-se un cateter cu un balon la capat, ce se introduce prin artera femurala. Nu presupune deschiderea toracelui, si se realizeaza cu spitalizare de 24 de ore. Pentru mai multe informatii, ne puteti apela la numarul de telefon +40 731 771 111. Multa sanatateCall Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.