Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 mai 2015

embolizare uter fibromatos si fibrom uterin

cat costa embolizarea si daca merge la orice uter(mi a fost recomandata operatia ,nu am intrebat ginecologul daca se poate emboliza)


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea se preteaza pentru o mare parte din fibroame / uter fibromatos/ adenomioza. Pentru a sti sigur daca aveti indicatie pentru ea, este necesar sa ne trimiteti ecografia scanata pe adresa de e-mail office@drnechifor.ro, impreuna cu datele dvs. de contact, cu istoricul medical si cu descrierea simptomelor pe care le experimentati. Puteti obtine mai multe informatii despre fibrom uterin la numarul de telefon 0745 355 437 (Nicoleta Costache, asistenta dr. Rares Nechifor).Call Center031 9300

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.