Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna ziua, In ce consta un control cardiologic cu fractie de ejectie si ce ar indica aceasta? In fap

Buna ziua, In ce consta un control cardiologic cu fractie de ejectie si ce ar indica aceasta? In fapt, mama mea a fost operata de cancer la san si i s-a extirpat sanul in luna martie 2011. Dupa ce i s-a recoltat din biopsie analiza CISH i s-a prescris sa se prezinte la un medic cardiolog si sa fac acest control cu fractie de ejectie. Ma puteti ajuta cu cateva detalii mai pe intelesul tuturor? Multumesc anticipat. Ionica V.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Ionica: Fractie de ejectie reprezinta capacitate muschiului cardiac de a scoate o cantitate relativa de sange in vasele mari a organismului. Adica, capacitate functionala a inimi noastre. Se efectueaza cu o analiza care se cheama Ecografie Cardiaca.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.