Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 mai 2015

Coronarografie


Buna seara , In data de 17.09.2013 , mi s-a facut o coronarografie de urgenta in urma unui infarct de catre Dl. Doctor Dan deleanu . In urma acestei coronarografii mi s-a montat un stent Omega 3.0 / 28 mm . Doresc sa intreb daca acest model de stent necesita in timp o alta interventie sau daca are un anume tremen de garantie .De asemenea as dori sa stiu daca pot face RMN sau computer tomograf cu acest model de stent. Va multumesc , Mirel Anghelina


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stenturile coronariene nu prezinta "termene de garantie", insa exista anumite conditii ce contribuie la pastrarea functionalitatii pe termen lung a stentului: respectarea medicatiei antiagregante FARA EXCEPTIE, a unui regim de viata sanatos, fara exces de grasimi, de alcool, de zaharuri, cu rutina de exercitii fizice. Stentul Omega este un stent metalic simplu, ce prezinta o rata de obstructie ridicata fata de un stent metalic farmacologic; asadar, este necesar sa mergeti regulat la cardiolog si sa il notificati daca incepeti sa prezentati simptome - oboseala, angina. De asemenea, puteti efectua si investigatii de imagistica; va fi necesar insa a prezenta medicului imagist o scrisoare medicala din partea medicului cardiolog. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor