Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 mai 2015

HDL4-L5 STANGA


Buna ziua, As dori sa stiu pentru un pacient de 57 de ani cu diagnosticul de mai jos,obtinut in urma unui RMN la Medinst_Bucuresti daca se poate face nucleoplastie.Rezultatul este urmatorul:"Deshidratari discale etajate in segmentul L3-S1 La nivel L3-L4 mica protuzie discala postero-mediana, ce amprenteaza usor sacul dural,fara compresii radiculare.Hipersemnal T2 discal proterior.Hipersemnal T2 discal posterior, sugestiv pentru fisura de inel fibros. La nivel L4-L5: hernie discala(diametru AP 10mm) postero-mediana si postero-lateral stanga, orientata inferior pe o distanta de 7 mm ce comprima sacul dural,radacina L5 stanga in traiectul sau intracanalar si amprenteaza radacina L5 dreapta la emergenta din sacul dural Modificari degenerative grasoase(Modc II) la nivelul platourilor vertebrale adiacente La nivelul L5-S1 mica protuzie discala postero-mediana necompresiva radicularFara alte anomalii de semnal sau morfologie la nivelul corpurilor vertebrale toracale inferioare sau lombare.Conul medular are pozitie si semnal normale. Concluzie: Voluminoasa hernie discala, la nivel L4-L5 postero-mediana si postero-lateral stanga, orientata inferior pe o distanta de 7 mm ce comprima sacul dural, radacina L5 stanga in traiectul sau intracanalar si amprenteaza radacina L5 dreapta la emergenta din sacul dural.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (office@drnechifor.ro), telefon contact: 0745 355 437
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor