Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


18 mai 2015

Embolizare fibrom uterin

Buna ziua domnule doctor, Ma numesc Laura Mirela Popescu, am 47 de ani, sunt casatorita dar nu am copii si locuiesc in Italia de 13 ani In primavara acestui an am descoperit ca am un miom de circa 7 cm si unul de 1 cm care ma deranjau foarte tare nelasandu-ma sa stau jos, ma deranja si daca stateam intinsa in pat. In urma ecografiei transvaginale medicul a spus ca trebuie sa scot aceste mioame impreuna cu uterul.Pshilogic nu eram pregatita pentru asa ceva iesind in lacrimi din cabinet neconcepand sa ma mutilez chiar daca nu facusem copii si nu am in plan sa fac. Am inceput sa caut pe internet si am descoperit ca exista si metode mai putin invazive decat scoaterea uterului. Am descoperit cu o placuta surpriza ca se poate face embolizarea. Am descoperit cateva centre in Italia dar v-am descoperit si pe dvs. cu o mare admiratie pentru dorinta de progres in ceea ce priveste mentinerea uterului si implicit a feminitatii. Din pacate am inceput sa am dureri foarte mari, nereusind sa rezist fara antidolorifice asa ca am fost nevoita sa aleg intre laparatomie - adica scoaterea mioamelor cu 90 % reusita si pastrarea uterului sau isterectomie cu scoaterea mioamelor si a uterului de cale vaginala. Am optat pentru varianta laparatomiei vrand sa-mi conserv uterul. Acum va intreb pe dvs. in cazul in care acesti miomi se vor reface pot recurge la embolizare? In momentul in care imi voi reveni pot veni la pentru o consultatie si o ecografie?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu este nevoie de interventia chirurgicala. Embolizarea va trata fibromul - un fibrom de 7 cm se poate trata eficient astfel!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.