Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 mai 2015

Coarctatie aorta congenitala

Buna dimineata. Fiica mea, in varsta de 23 de ani, are diagnosticul de coarctatie de aorta si bicuspidie aortica, , cu recomandarea interventiei pentru coarctatie. Cele spuse de mine va pot fi confirmate de diagnosticul pus de un medic specialist, daca imi veti trimite o adresa de e-mail ca sa pot atasa fisierul care cuprinde acest diagnostic. Avand in vedere ca fiica mea inca studiaza, fiind in anul intai la masterat la facultatea de biochimie, am asteptat o potentiala interventie gratuita la un spital de copii, la dorinta ei, dar si din motive banesti. M-am hotarat sa nu mai astept, de aceea va rog sa-mi comunicati un pret estimativ pentru interventia care rezolva coarctatia de aorta la clinica dvs., pentru a sti daca imi permit. Deasemenea, va rog sa-mi spuneti daca anumite costuri pot fi suportate de casa de asigurari sociale de sanatate la care platesc asigurarile. Multumesc. Chirea Nicu, 24.05.2015.


ARES

Sfatul medicului:

Buna dimineata, am primit documentele medicale ale fiicei dvs. Au fost trimise inca de ieri catre specialistii nostri in corectarea malformatiilor cardiace congenitale si asteptam, in urmatoarele ore, un raspuns legat de partea medicala a tratamentului. Vi se vor oferi cu siguranta toate informatiile necesare, inclusiv cele legate de costuri. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.