Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 mai 2015

Coarctatie aorta congenitala


Buna dimineata. Fiica mea, in varsta de 23 de ani, are diagnosticul de coarctatie de aorta si bicuspidie aortica, , cu recomandarea interventiei pentru coarctatie. Cele spuse de mine va pot fi confirmate de diagnosticul pus de un medic specialist, daca imi veti trimite o adresa de e-mail ca sa pot atasa fisierul care cuprinde acest diagnostic. Avand in vedere ca fiica mea inca studiaza, fiind in anul intai la masterat la facultatea de biochimie, am asteptat o potentiala interventie gratuita la un spital de copii, la dorinta ei, dar si din motive banesti. M-am hotarat sa nu mai astept, de aceea va rog sa-mi comunicati un pret estimativ pentru interventia care rezolva coarctatia de aorta la clinica dvs., pentru a sti daca imi permit. Deasemenea, va rog sa-mi spuneti daca anumite costuri pot fi suportate de casa de asigurari sociale de sanatate la care platesc asigurarile. Multumesc. Chirea Nicu, 24.05.2015.


ARES

Sfatul medicului:

Buna dimineata, am primit documentele medicale ale fiicei dvs. Au fost trimise inca de ieri catre specialistii nostri in corectarea malformatiilor cardiace congenitale si asteptam, in urmatoarele ore, un raspuns legat de partea medicala a tratamentului. Vi se vor oferi cu siguranta toate informatiile necesare, inclusiv cele legate de costuri. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group