Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


2 iunie 2015

gaura in inima


cumnatul meu are o gaura in inima, aceasta se mai tine pe o artera, va spun in termenii mei pentru ca nu stiu exact cum se numeste,as dori sa stiu cat costa operatia si daca are sanse sa scape. Va multumesc anticipat! Cu stima Andreea Popa, Ploiesti!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa vedem ecografia de cord, sau sa efectuam una noua pentru a ne pronunta ce fel de defect este, si daca se poate trata sau nu minim-invaziv (fara interventie chirurgicala). In lipsa pacientului sau a documentatiei, este imposibil de prezentat un prognostic. Pe de alta parte, daca situatia se afla la limita dintre chirurgie si interventional, centrul nostru detine echipa de medici si resursele necesare sporirii procentului de reusita. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati 0731 771 111 - Iulia Ungureanu.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.