Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Embolizare

Buna ziua,as fi interesata sa stiu cum se practica embolizarea si care ar fi riscurile daca sufar de un colon iritabil.Mentionez ca mi-a fost descoperit un fibrom uterin are in jur de 1,5 cm si simt dureri maricele la mentruatie.Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, trebuie sa cunoastem mai multe detalii: ce varsta aveti, ce alte simptome, daca doriti sa ramaneti insarcinata sau nu, pentru a sti daca aveti indicatie pentru embolizare. In linkul ce urmeaza, veti regasi informatii utile despre procedura de embolizare, precum si o inregistrare a unei proceduri. Colonul iritabil nu reprezinta o piedica pentru a aplica acest tratament. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati numarul de telefon 0745 355 437Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.