Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 iunie 2015

Embolizare

Buna ziua,as fi interesata sa stiu cum se practica embolizarea si care ar fi riscurile daca sufar de un colon iritabil.Mentionez ca mi-a fost descoperit un fibrom uterin are in jur de 1,5 cm si simt dureri maricele la mentruatie.Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, trebuie sa cunoastem mai multe detalii: ce varsta aveti, ce alte simptome, daca doriti sa ramaneti insarcinata sau nu, pentru a sti daca aveti indicatie pentru embolizare. In linkul ce urmeaza, veti regasi informatii utile despre procedura de embolizare, precum si o inregistrare a unei proceduri. Colonul iritabil nu reprezinta o piedica pentru a aplica acest tratament. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati numarul de telefon 0745 355 437Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.