Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 iunie 2015

ekg


buna ziua .am 50 de ani si am avut o ameteala din cauza urechii.am fost la spital si am facut un ekg.rezultat ritm sinusal normal,o usoara hipertrofie ventriculara,unda r amputata in vi, aici nu prea inteleg dar se pare ca unda t izoelectrica in v6.mentionez ca am un serviciu unde lucrez 8 ore in picioare fara sa ma misc din loc.in tinerete am facut ceva sport montan cativa ani,alpinism si stafeta alpina ,cam 10 ani,alergare cu si fara schiuri.tensiune 130 cu 80 cateodata 130 cu 90-analize colesterol 156,glicemie 80,trigliceride 48,puls cam permanent intre 70 si 100. problema la care va rog mult sa-mi raspundeti este acest ekg.eu merg numai pe jos chiar daca sunt si 10 km.deci ma simt bine.sa fie vorba despre un infarct de care nu stiu?am mai avut o ameteala acum cativa ani dar a trecut cam in 1 ora.cu respect va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti electrocardiograma scanata pe adresa iulia@centrele-ares.ro. Astfel vom putea emite o opinie pertinenta. Va multumim!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor