Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 iunie 2015

neurologie


Buna ziua.Ma framanta aceste simptome la un barbat de 37 ani.nu stiu daca e din cauza surmenajului(are o munca solicitanta-8 ore in fata calculatorului)..sau e alceva.DE exemplu el zice:da,vom merge la tara vor sfinti biserica(de fapt stie ca se sfinteste fantana)sau maxi-taxi circula la fel de 3 ori pe saptamana(dar cunoaste bine ca circula de 3 ori pe zi si alte exemple...Se exprima altfel si nu isi da seama.ce sa insemne toate astea?multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista mai multe explicatii ale comportamentului pe care il afiseaza sotul dvs. Pentru a elimina o afectare neurologica, va recomandam sa vizitati un neurolog, care la randul sau ar putea recomanda investigatii, ca de exemplu RMN cerebral. Daca se exclude cauza neurologica, se poate discuta despre factori ca de exemplu oboseala, lipsa de atentie distributiva, stressul - elemente ce necesita atentie insa nu neaparat medicala. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.