Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


neurologie

Buna ziua.Ma framanta aceste simptome la un barbat de 37 ani.nu stiu daca e din cauza surmenajului(are o munca solicitanta-8 ore in fata calculatorului)..sau e alceva.DE exemplu el zice:da,vom merge la tara vor sfinti biserica(de fapt stie ca se sfinteste fantana)sau maxi-taxi circula la fel de 3 ori pe saptamana(dar cunoaste bine ca circula de 3 ori pe zi si alte exemple...Se exprima altfel si nu isi da seama.ce sa insemne toate astea?multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista mai multe explicatii ale comportamentului pe care il afiseaza sotul dvs. Pentru a elimina o afectare neurologica, va recomandam sa vizitati un neurolog, care la randul sau ar putea recomanda investigatii, ca de exemplu RMN cerebral. Daca se exclude cauza neurologica, se poate discuta despre factori ca de exemplu oboseala, lipsa de atentie distributiva, stressul - elemente ce necesita atentie insa nu neaparat medicala. Multa sanatate!