Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 iunie 2015

Am nevoie de un sfat


Bună ziua.TATĂL meu a suferit anul trecut un infarct,i s-a montat un stent.ATUNCI s-a descoperit ca valva mitrala e masiv calcifiata.Acum si-a făcut din nou analize Și s-a aflat ca stent ul e infundat ,nu chiar de tot,partea din muschiul inimii afectat de infarct e naviabil .Pe lângă toate acestea are și pietre mari la fiere,care ar trebui operate dar nu se poate din cauza inimii.Am nevoie de sfatul d-voastră ,se mai poate ceva în cazul lui pentru a se face bine și pentru a-și prelungi viața? Aștept răspunsul d-voastră. Mulțumesc Precizez ca tatăl meu are 60 de ani.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea prezenta un prognostic pertinent, avem nevoie de mai multe date, inclusiv de imaginile coronarografiei si de ecografia cardiaca. De prinicipiu, conform celor enuntate de dvs., situatia nu este iremediabila. Va recomandam trimiterea imaginilor coronarografiei in format electronic potrivit unui set de instructiuni pe care le veti primi pe e-mail, sau prezentarea in cadrul centrului nostru cu documentele medicale, spre a fi analizate de catre un medic cardiolog. Va dorim multa sanatate!



Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.