Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 iunie 2015

stare ciudata , tiuituri in cap de foarte mult timp !


Simptomatologie existenta: - tiuituri in urechi , de fapt in cap in spatele urechilor (au debutat in 2009 pe stanga sub forma pulsatila dupa care s-a trasformat (2010)intr-un tiuit continu pe dreapta si/sau amblele parti) - la intoarcerea brusca a capului usoara senzatie de dezechilibru (mai mult pe stanga) - partea stanga a capului infundata si cateodata senzatii de raceala, iar la strangere maxilarului sau fortarea musculaturii cervicale se amplifica (pe aceeasi tonalitate) acest tiuit. - auz in limite normale varstei - mai tot timpul am senzatia ca ma impinge cineva de spate - dureri in zona gatului , la rotirea capului si nu numai - mici dificultati posturale in statica si mers - cateodata am senzatii de voma cu tuse dimineta la trezire(am fost la ORL) am facut RMN CAP+GAT si ureche interna , vi le pot trimite arhivate pe o adresa de mail ??? va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cel mai potrivit este sa consultati un neurolog, care sa poata efectua atat examenul clinic, dar care sa si analizeze imagistica pe indelete pentru a trage o concluzie pertinenta. Studierea singura a imaginilor nu ne ofera informatii complete, avand in vedere complexitatea simptomelor. Se poate lua in calcul si un consult cardiologic care sa excluda eventuale variatii ale tensiunii arteriale si pulsului. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor