Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 iunie 2015

Fertilizare in vitro


Buna ziua, In anul 2008 in urma ecografiei mi s-a spus ca am 2 sau mai multi noduli fibromatosi pe uter. In timp acestia s-au marit. Am urmat niste tratamente naturiste si un regim alimentar vegetarian si au stagnat. Cand am intrerupt tratamentele si regimul alimentar au continuat sa creasca. Am 39 ani si nu am ramas niciodata insarcinata. Dupa histero mi s-a spus ca am trompele infundate. Vreau sa incerc fertilizarea in vitro. As vrea sa stiu daca dupa embolizare se poate face si dupa cat timp. Vreau sa mentionez ca nu am dureri cauzate de fibrom si nu am avut niciodata hemoragii in afara ciclului menstrual, iar in timpul acestuia am flux normal.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, se poate face embolizare inainte de FIV. Timpul de asteptare intre cele doua proceduri variaza in functie de viteza de involutie a fibroamelor, dar cu aproximatie, este de 3-6 luni. Multa sanatate. NB Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului, datorata unor motive de natura tehnica.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor