Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 iunie 2015

scleroza multipla


Buna seara,as dori sa stiu daca ma pot pensiona de boala,sufar de scleroza multipla.Boala am contactat-o in timpul stagiului militar in anul 1981.Am fost clasat si pensionat.Este o poveste lunga...Legea 37/2013,din cate stiu confirma acest lucru daca ai 23 de ani lucrati.Nu am servici de multi ani si nici nu ma angajeaza nimeni,am 53 de ani.Nu am din ce sa traiesc.mama are 78 de ani,este bolnava de cancer si o pensie de doar 325lei.Va rog ajutati-ma macar cu un raspuns.Va multumesc si va doresc multa sanatate,cu respect Nicolae.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate, nu avem cunostinte in acest sens. Cel mai potrivit este sa consultati medicul dvs. de familie. Va dorim sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor