Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 iunie 2015

cancer de col uterin - brahiteraie


Buna ziua, sora mea se numeste NECULAE GABRIELA, are 57 ani, Galati, este diagnosticata din luna ianuarie 2015 cu cancer de col uterin stadiul 3 B. A fost indrumata de medic sa mearga la Cluj unde a facut 3 sedinte de citostatice si 30 sedinte de radioterapie si inca alte sedinte cu citostatice. Acum a facut anumite analiza si trebuie sa mearga la Oradea pentru brahiterapie. Va rog foarte mult daca puteti sa imi spuneti daca in aceasta clinica se poate face acesta terapie, ce documente sa trimit si cum ma pot programa. Va rog foarte mult sa ma ajutati, in Bucuresti am cazarea asigurata si costurile sunt mai mici fata de Oradea. Multumesc pentru intelegere.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate nu va putem ajuta direct intrucat nu efectuam acest tip de tratamente. Va rugam sa incercati la una dintre clinicile NeoLife sau Amethyst din Bucuresti, care sunt specializate pe ramura oncologiei. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor