Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 iulie 2015

jena


Buna ziua! Ma numesc Marinel! Am 20 de ani! De ceva timp am inceput sa alerg 5-10km...iar de cateva zile am o stare proasta..o jena in partea stanga...in piept....in pectoralul stang oarecum! Precizez ca ameteam...si mi-am facut niste analize acum doi ani...mi s-a spus ca am ceva bloc de ramura dreapta parca...si tulburare de ritm..puls mic...! Mi s-au dat vitamine cateva luni..atata tot! Oare sa fie de la alergat aceasta senzatie..de la efort? Astept parerew dumneavoastra! Multumesc frumos


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna, Marinel. Trebuie sa ajungi la cardiolog pentru urmatoarele investigatii: consultatie, electrocardiograma, test de efort si ecografie cardiaca pentru a exclude o eventuala afectiune a inimii - lucru totusi putin probabil la un tanar de 20 de ani. Dupa ce excludem latura cardiaca a problemei, poti lua in considerare masaj si exercitii de stretching pentru eventuale contracturi musculare care sa provoace disconfortul. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor