Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 iulie 2015

accident vascular si gaura in inima,pacienta 40 ani


Buna ziua!am o cumnata in varsta de 40 de ani care in urma cu 6 saptamani a facut accident vascular,in urma investigatiilor facute la spitalul din Slobozia s-a descoperit o malformatie la inima(gaura in inima),a fost trimisa la Bucuresti pentru un ecograf transesofagian unde i s-a spus ca are inima perfecta,s-a intors cu rezultatele la medicul cardiolog din Slobozia unde a repetat ecocardiografia si Dumnealui este convins ca exista gaura in inima,va rog ajutati-ne cun un sfat ,am auzit de Domnul Doctor Popescu Bogdan ca este un medic foarte bun in cardiologie,credeti ca putem obtine o programare cat mai curand la Dansul,va multumesc anticipat pentru raspuns,dar nu stim pe cine sa mai credem.Astept parerea dumneavoastra!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, atunci cand un pacient atat de tanar experimenteaza un accident vascular cerebral, se urmaresc de obicei mai multe piste. In multe dintre cazuri, cea care se confirma este prezenta unei malformatii cardiace congenitale - fie defect septal atrial fie foramen ovale patent - o comunicare anormala intre cele doua atrii ce faciliteaza formarea si trecerea in circulatia sistemica a unui cheag de sange (tromb), ce are ca si consecinta producerea unui accident vascular. Pentru a preveni repetarea evenimentului, malformatia / orificiul / comunicarea se sigileaza utilizand un dispozitiv medical de inchidere. Pana la acel moment insa, se verifica cu acuratete prezenta defectului prin ecografie transesofagiana cu substanta de contrast. Pentru a va programa la o noua ecografie transesofagiana, puteti apela numarul de telefon 0731 771 111. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.