Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 iulie 2015

Probleme picioarele


Buna ziua, Doresc un raspuns pt. simptomele pe care le am.Nu stiu daca problemele pe care le am tin de cardiologie vasculara sa nu.Nu am forta in picioare , nu am stabilitate, obosesc la drum lung,ma straduiesc sa pot cobori scarile.Nu am dureri,uneori imi simt picioarele grele. Am 105 kg si 1.75 m, 51 de ani, sunt fumator, iar analizele de laborator au iesit bine.Am consultat si un medic neurolog, dar problema nu s-a rezolvat.Am nevoie de un sfat din partea dvs. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, greutatea dvs. si fumatul pot contribui semnificativ la senzatia de greutate si de oboseala in picioare. Este imperios necesar sa stopati fumatul, sa incepeti exercitii fizice si dieta, dar si sa consultati un cardiolog care eventual sa efectueze doppler periferic- venos si/sau arterial pentru a vedea daca problema tine de sistemul vascular al membrelor inferioare. Ca o curiozitate, centrul nostru lucreaza cu mai bine de 30 de cardiologi, romani si straini, dintre care probabil fumeaza maxim doi, ocazional - mesajul este, asadar, FUMATUL CHIAR DAUNEAZA GRAV SANATATII, iar acest lucru este dovedit clinic in nenumarate ocazii, din pacate. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.