Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna seara,este vorba despre mama mea,in virsta de 73 de ani,care urmeaza un tratament in urma unui


Buna seara,este vorba despre mama mea,in virsta de 73 de ani,care urmeaza un tratament in urma unui atac cerebral.Dupa externare,Dl.Doctor a recomandat analiza INR la 1o zile.Am facut astazi analiza si am primit acum rezultatul telefonic :3,81.Problema este ca fiind vineri seara si tinind cont ca deabia acum doctorii de familie sau inteles cu CNSAS-ul,nu stiu cui sa ma adresez.Doza de Sintron pe zi este 3/4 la prinz.Multumesc anticipat pt.sfat. O seara buna.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Daniela : imi pare rau acum am avut timp sa ma uit pe intrebari. In principiu se poate reduce usor doza la 1/2 o zi si 2 zile 3/4. si daca sunteti la inceputul trat masurati peste o sapt din nou INR. Daca este intre 2-3, trebuie facut la 1 luna, daca nu se modifica iar doza si repetati la 1 sapt.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor