Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 iulie 2015

Ateromatoza

Bună ziua! Sotul meu,în varsta de 61 de ani, diabetic(Siofor si Insulina Lantus),are dureri la gamba stanga dupa o distanta de 150-200m parcursa.In repaus nu are dureri.Examinarea Angio-CT cu substanta de contrast intravenos releva:placi ateromatoase calcificate la nivelul aortei distale, arterei iliace comune si interne bilateral,artere femurale comune bilateral,femurale externe bilateral.Stenoza de 33,4%(NASCET)artera femurala externa stanga,proximal,prin ingrosare intimala.Placi ateromatoase calcificate artera politee bilateral,tibiala anterioara si posterioara bilateral,fibulara bilateral. Va rog sa ne spuneti daca necesita interventie chirurgicala si cat costa? Va multumesc, anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa efectuam o angiografie periferica pentru a putea determina numarul, tipul si pozitia leziunilor, iar in functie de aceasta, tipul de tratament potrivit. Inainte de programarea angiografiei, se stabileste o consultatie la cabinet, pentru intocmirea completa a tabloului clinic. Va asteptam!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.