Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 iulie 2015

Am nevoie de un sfat


Buna ziua! Mama mea in varsta de 42 de ani,sufera de cardiomiopatie restrictiva si insuficienta mitrala gradul 1/2 ,are fibrilatie atriala si posibil trombi in urechiusa inimii,as dori sa stiu daca ar putea exista o interventie prin care sa scape de aceasta aritmie? sau ce altceva se poate face indiferent de costuri


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, centrul nostru este unul dintre cele mai importante centre de electrofiziologie din tara, in cadrul caruia se trateaza inclusiv fibrilatia atriala prin ablatie cu radiofrecventa (procedeu minim invaziv). De asemenea, doar aici este posibila implantarea unui dispozitiv medical in urechiusa inimii cu rolul de prevenire a formarii de trombi. Va rugam sa ne trimiteti documentele medicale scanate pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro, pentru o analiza atenta urmata de recomandari. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor