Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 iulie 2015

Re;montare stimulator cardiac


Stimate domn doctor, Ma numesc Simona Brinzea sunt din Campulung Muscel si va rog frumos,in limita timpului disponibil al domniei voastre sa-mi dati niste raspunsuri la ceea ce urmeaza: tatal meu Pislaru Ion in varsta de 78 ani a fost internat la Spitalul municipal Campulung in iunie 2015 cu o insuficienta ventriculara stanga. Practic in cursul zilei(aprox.in jurul orei 17.00) i se punea ceva in gat(ca un fel de secretie)pe care nu o putea expectora,motiv pentru care nu mai respira in profunzime si pulsul scadea pana la 38-40 batai pe minut(mentioneaz ca tensiunea a fost intotdeauna in limite normale 120/80).Intra,desigur,in panica dar odata ce pulsul crestea starea disparea.Luna aceasta in data de 15 iulie iarasi a avut aceleasi simptome ,motiv pentru care este internat in spital iar d-na dr.Belu(cardiologul)l-a diagnosticat cu boala de nod sinusal recomandand montarea unui stimulator cardiac.De aceea va cer sfatul sa ma directionati in vederea efectuarii acestei interventii. Va multumesc mult si astept raspunsul domniei voastre.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimata doamna Brinzea. Bineinteles ca va putem ajuta. Pentru inceput, va rugam sa ne trimiteti documentatia medicala a tatalui dvs., spre a determina exact ce tip de stimulator cardiac este necesar. Apoi, va vom contacta pentru a va comunica toate datele de care aveti nevoie, pentru a stabili impreuna programarea. Adresa de e-mail este iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.