Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 iulie 2015

angina pectorala


Am dureri in spate cand meg, daca ma opresc trec.La ekg mi s-a spus ca am angina si atat. Ce trebuie sa fac in continuare, angina pectorala se rezolva chirurgical? multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, angina pectorala poate indica prezenta uneia sau a mai multor leziuni la nivelul arterelor care iriga inima cu sange. Daca acesta este cazul, atunci solutia consta, in cele mai multe cazuri, in revascularizarea cu stent coronarian. Dupa procedura - angioplastia cu stent - dispare si angina. Ne puteti trimite ECG-ul si celelalte documente medicale la adresa iulia@centrele-ares.ro, sau va puteti prezenta in centrul nostru, pe baza unei programari prealabile pentru o evaluare cardiologica riguroasa si tratament, daca va fi cazul. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor