Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 iulie 2015

Palpitatii si durere in zona inimii cu iradiere în bratul stang, intensificate de caldura si stres.


Bună ziua. La 6 ani am fost diagnosticata cu stenoza subvalvulara aortica larga, aritmie extrasistolica. Obosesc repede, simt durere in zona inimii uneori ca o gheara, alteori ca un junghi, mai rar întepătura și palpitatii. Durerile si palpitatiile sunt mai intense la caldura si la frig, după efort fizic si in conditii de stres. Am fost la un medic cardiolog si mi-a spus ca nu vede nimic, poate este ceva ascuns. Este posibil sa nu mai am nimic? Mentionez ca durerea si palpitatiile nu cedeaza după administrarea de analgezice și anxiolitice. Durerea a cedat la nitroglicerina. Dar, după administrarea de nitoglicerina am avut o durere intensa in zona capului care a cedat după cateva ore. Ce trebuie sa fac în cazul meu? Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, trebuie sa va prezentati la o consultatie + electrocardiograma + ecocardiografie la un medic specialist in malformatii cardiace congenitale. Va recomandam pe dr. Cristina Olteanu sau dr. Silvia Iancovici. Pentru programare, va rugam sa apelati 0731 771 111 sau 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor