Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


31 iulie 2015

DSA


Buna ziua! Am o fetita in varsta de 3 ani si a fost decoperita cu DSa de 13/9 mm. Ce este de facut in aceasta situatie?Trebuie neaparat operatie pe cord deschis? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti ecografia fetitei pe adresa iulia@centrele-ares.ro. Daca sunteti din Bucuresti, va recomandam sa veniti la Centrul nostru pentru evaluarea documentelor si/sau a fetitei, pentru a preciza ce maniera de tratament trebuie abordata. Cu siguranta, dimensiunile indica necesitatea de inchidere in viitorul apropiat, si totodata, cel mai probabil se va putea utilizand metoda minim-invaziva, evitand astfel interventia chirurgicala. Marti 04.08 soseste in Centrul nostru. Prof. V.Thanopoulos, cel mai experimentat cardiolog interventionist pediatru european, a carui opinie o puteti consulta, cu aceasta ocazie. Pentru informatii legate de procedura de tratament a DSA cu dispozitiv de tip umbreluta, puteti apela 0731 771 111.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.