Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


31 iulie 2015

DSA


Buna ziua! Am o fetita in varsta de 3 ani si a fost decoperita cu DSa de 13/9 mm. Ce este de facut in aceasta situatie?Trebuie neaparat operatie pe cord deschis? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti ecografia fetitei pe adresa iulia@centrele-ares.ro. Daca sunteti din Bucuresti, va recomandam sa veniti la Centrul nostru pentru evaluarea documentelor si/sau a fetitei, pentru a preciza ce maniera de tratament trebuie abordata. Cu siguranta, dimensiunile indica necesitatea de inchidere in viitorul apropiat, si totodata, cel mai probabil se va putea utilizand metoda minim-invaziva, evitand astfel interventia chirurgicala. Marti 04.08 soseste in Centrul nostru. Prof. V.Thanopoulos, cel mai experimentat cardiolog interventionist pediatru european, a carui opinie o puteti consulta, cu aceasta ocazie. Pentru informatii legate de procedura de tratament a DSA cu dispozitiv de tip umbreluta, puteti apela 0731 771 111.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor