Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 august 2015

varicocel


buna ziua domnule doctor..am fost operat de varicocel acum 2 ani la bisturiu..insa la o saptamana dupa interventie mia aparut inapoi...mar interesa daca ma pot opera la dumneavostra prin embolizare.si cam cat mar costa o astfel de interventie.multumes frumos


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa efectuati o ecografie testiculara pe care sa o expediati pe adresa office@drnechifor.ro, impreuna cu datele de contact si istoricul medical. Cazurile de recidiva ale varicocelului dupa operatie exista, si in general, embolizarea este o solutie buna pentru ele. Despre chestiuni administrative - pregatire, programare, etc, va rugam sa discutati cu Nicoleta Costache la telefon 0745 355 437. Va asteptam!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor