Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 august 2015

Embolizare hemangiom


Buna ziua,am 36 ani sunt din Bucuresti, am un hemangiom pe buza superioara din copilarie.Problema este ca a inceput sa creasca odata cu inaintarea in varsta,si lasand la o parte aspectul inestetic de care am inceput sa fiu din ce in ce mai complexata ,am perioade in functie de vreme de starea mea interioara in care devine dureros(buza s-a deformat in partea stg ,pulseaza si uneori doare).Am facut aproape 1 an terapie laser (f dureroasa ) rezultat aproape 0 .Am luat Propranolol ,iar in urma cu aproape un an am facut niste inj direct in buza cu un corticosteroid Thiamhexal...cred.Buza se micsora putin la o saptamana de la injectare apoi dupa o perioada revenea la forma initiala poate chiar mai mare.Intamplator sunt si cadru medical si din pacate constat ca nu pot face nimic pt mine.Colegii ma intreaba ..pacientii se uita ...crezand ca am apelat la diverse proceduri de inj moderne ...dar eu am aceasta problema pe care oricat de mult as acoperi o cu makeup ...nu rezolv nk...tot se vede .Am auzit ca ar mai fi o solutie embolizarea dar nu stiu dc sa mai sper ...Am avut o intalnire si cu dl prof Ioan Lascar , dar care mi a recomandat un ex.Rmn, am incercat sa l fac , nu am reusit ink pt ca sufar de claustrofobie.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar a va prezenta la o consultatie la Dr. Nechifor pentru a evalua oportunitatea embolizarii hemangiomului de care suferiti. Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati numarul de telefon 0745 355 437. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.