Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Vali:buna seara! de ceva timp in momentul in care ma ridic in picioare simt ca ma sufoc, ma cuprin c


Vali:buna seara! de ceva timp in momentul in care ma ridic in picioare simt ca ma sufoc, ma cuprin calduri puternice, pulsul este un pic accelerat iar imediat bataile inimii se raresc dupa care intru intr-o stare de panica. am fost la cardiologie si mi -a spus ca am prolaps de valva mitral si nu este nimic grav, mi s-a spus ca se simte foarte slab pvm. am zile in care ma gandesc ca as putea avea altceva mai grav la inima si lucrul acesta nu-mi da pace. in momentul cand fac efort am aceleasi simtome, dar nu mereu. poate fi si altceva care sa-mi provoace aceleasi simtome si sa nu fi observat cardiologul?( mi s-a facut si ecograf)


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Vali: putin probabil sa fie altceva, dar va recomand sa masurati hormonii tiroidei : TSH, Ft3, fT4 pentru a stii daca functia glandei tiroide e normala (poate da asstfel de simptome). In plus uneori Prolapsul de VM poate fi asociat cu tulburari de ritm - va recomand un Holter ECG pe 24 ore ( aparat care monitorizeaza ritmul cardiac)
Dr. Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor