Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 august 2015

rmn


Buna ziua, In 2012 am facut un infarct si mi s-a implantat la urgenta (spitalul militar) un stent OMEGA 2.5/38 BMS (metalic). Acum am nevoie de un RMN in zona lombara. SE poate face acest RMN fara riscuri majore? Multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, se poate. Este adevarat ca unii dintre medici se feresc de a primi pacienti cu stenturi la investigatie de tip RMN, insa daca aduceti o recomandare scrisa, va fi in regula. In spital Ponderas, dr. Smarandita Lacau efectueaza RMN pentru pacienti ce poarta diferite dispozitive cardiace. La fel de adevarat este ca un pacient cu stent BMS implantat trebuie sa mearga regulat la cardiolog si sa fie atent la eventuale simptome. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor