Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


rmn

Buna ziua, In 2012 am facut un infarct si mi s-a implantat la urgenta (spitalul militar) un stent OMEGA 2.5/38 BMS (metalic). Acum am nevoie de un RMN in zona lombara. SE poate face acest RMN fara riscuri majore? Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, se poate. Este adevarat ca unii dintre medici se feresc de a primi pacienti cu stenturi la investigatie de tip RMN, insa daca aduceti o recomandare scrisa, va fi in regula. In spital Ponderas, dr. Smarandita Lacau efectueaza RMN pentru pacienti ce poarta diferite dispozitive cardiace. La fel de adevarat este ca un pacient cu stent BMS implantat trebuie sa mearga regulat la cardiolog si sa fie atent la eventuale simptome. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.