Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


28 august 2015

sintrom


va rog sa ma ajutati intr-o problema .Mama ia sintrom ptr ca are fibrilatie ,sta la tara si nu are cine sa o ajute,,eu sint departe de ea,,se duce si face analizele ptr INR asa cum poate incet,,dar doctorii sint departe si nu stie saracuta cum sa ia doza necesara.ea trebuie sa aiba valoarea intre 2 si 3,,acum ia gasit 5.7.cum trebuie sa ia ptr o luna?as vrea sa invat eu cum sa-i spun doza prin telefon,,se poate invata acest lucru?multumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate, data fiind importanta dozarii corecte a INR, aceasta trebuie stabilita impreuna cu un medic cardiolog. Se poate si telefonic, insa schema este complexa. Ati putea-o ajuta pe mama dvs. sa scape de fibrilatie prin ablatie cu radiofrecventa, interventie care se face in centrul nostru. De asemenea, exista posibilitatea implantarii unui dispozitiv care anuleaza nevoia de a lua Sintrom. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.