Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 septembrie 2015

nucleoplastie


Dupa efectuarea RMN-ului diagnosticul a fost:Hernie de disc L4-L5,paramediana si foraminala stanga,migrata cranial,cu dimensiuni de 7\12\14 mm,cu conflict radicular.Deborduri discale circumferentiale L3-L4,L5-S1 cu posibile compresiuni radiculare bilateral.Intrebarea mea este daca pentru acest diagnostic este indicata nucleoplastia? Indicatia a fost interventie chirurgicala ,dar as dori o interventie noninvaziva,ca recuperarea sa fie mai rapida.Mentionez ca am 66 ani.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, si Dr. Rares Nechifor tot interventie chirurgicala va recomanda. Ne pare rau ca nu va putem ajuta mai mult. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.