Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


nucleoplastie

Dupa efectuarea RMN-ului diagnosticul a fost:Hernie de disc L4-L5,paramediana si foraminala stanga,migrata cranial,cu dimensiuni de 7\12\14 mm,cu conflict radicular.Deborduri discale circumferentiale L3-L4,L5-S1 cu posibile compresiuni radiculare bilateral.Intrebarea mea este daca pentru acest diagnostic este indicata nucleoplastia? Indicatia a fost interventie chirurgicala ,dar as dori o interventie noninvaziva,ca recuperarea sa fie mai rapida.Mentionez ca am 66 ani.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, si Dr. Rares Nechifor tot interventie chirurgicala va recomanda. Ne pare rau ca nu va putem ajuta mai mult. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.