Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 septembrie 2015

transplant inima


Buna ziua, Numele meu este Barbu Razvan si sunt regizor de film. Peste cateva saptamani voi face un film despre un tata care se sinucide in spital pentru a-i dona inima fiului sau, alfat pe patul de spital! As avea cateva intrebari scurte, daca ma puteti ajuta! Tatal are in jur de 35 de ani, ce varsta minima trebuie sa aiba copilul pentru ca inima sa fie compatibila? Cum se verifica compatibilitatea unei inimi? Cat timp o inima ramane in "viata" si in ce conditii pentru a putea fi transplantata? Aceasta este o intrebare mai ciudata, dar este cea mai importanta: In ce conditii ar trebui sa se omoare cineva pentru ca inima sa ramana compatibila pentru un transplant? Filmul se va numi EL zorab (gasiti pagina pe facebook), iar numarul meu de telefon este 0771.119.826 asta pentru a nu crede ca sunt vreun ciudat! Va multumesc pentru timpul acordat! Razvan Barbu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, apreciem initiativa dvs. Transplantul de cord este un subiect exhaustiv, asa incat va recomandam sa cititi acest articol: http://emedicine.medscape.com/article/429816-periprocedure#b7 pentru a acoperi toate informatiile necesare. De notat faptul ca in Romania, aceasta este o procedura rarisima. Inima unui copil nu se poate transplanta in corpul unui adult, si nici invers - un barbat de 35 de ani nu poate avea un copil de varsta prea mare. Inima traieste aproximativ trei ore de cand este inlaturata. La cea mai importanta intrebare nu va putem raspunde. Succes!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor