Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 septembrie 2015

informare


Buna ziua, am fost diagnosticat prin ecografie, tuseu rectal si PSA cu adenom de prostata. Diagnosticarea a fost dubla si la trei luni una de alta Deocamdata jetul urinar nu este critic dar rezultatele PSA au indicat 11,13 in martie si 8,3 in iunie. Am o oarecare jena la uretra nu in permanenta, dar nu am mai avut asa ceva nici cand PSA-ul era 11,13. As dori sa urmez un tratament si apoi,daca este nevoie o embolizare a arterelor prostatice. Astept raspunsul dvs, cat mai detailat,inclusiv tariful pe tratament si consultatie.


ARES

Sfatul medicului:

"Buna ziua, am fost diagnosticat prin ecografie, tuseu rectal si PSA cu adenom de prostata. Diagnosticarea a fost dubla si la trei luni una de alta". Care este cel de-al doilea diagnostic?Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.