Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


informare

Buna ziua, am fost diagnosticat prin ecografie, tuseu rectal si PSA cu adenom de prostata. Diagnosticarea a fost dubla si la trei luni una de alta Deocamdata jetul urinar nu este critic dar rezultatele PSA au indicat 11,13 in martie si 8,3 in iunie. Am o oarecare jena la uretra nu in permanenta, dar nu am mai avut asa ceva nici cand PSA-ul era 11,13. As dori sa urmez un tratament si apoi,daca este nevoie o embolizare a arterelor prostatice. Astept raspunsul dvs, cat mai detailat,inclusiv tariful pe tratament si consultatie.


ARES

Sfatul medicului:

"Buna ziua, am fost diagnosticat prin ecografie, tuseu rectal si PSA cu adenom de prostata. Diagnosticarea a fost dubla si la trei luni una de alta". Care este cel de-al doilea diagnostic?Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.