Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Fibrom uterin

La un control ginecologic mi sa descoperit un fibrom miomatos,subseros\intramural pe peretele posterior al uterului de 45,7mm pe 43,3mm.Mi sa propus interventia chirurgicala histerectomie,am 42 de ani as dori sa am si sfatul dv.inainte de a face interventia sau daca poate fi o alta solutie .Am hemoragii abundente la menstruatie,dureri de spate,burta.Fibromul a crescut din 9-07-2015 de la 30,7mm pe 34.1 la dimensiunea scrisa mai sus.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, potrivit descrierii, histerectomia este o manevra mult prea agresiva, si care nu este necesara. De obicei este indicata doar daca dimensiunile fibromului depasesc 15 cm, daca exista suspiciune sau diagnostic de malignitate, si daca pacienta are peste 55 de ani. Un fibrom de 45 mm se poate trata cu facilitate si eficienta prin embolizare. Ne puteti trimite rezultatul ecografiei scanat pe adresa de e-mail office@drnechifor.ro, impreuna cu mai multe detalii medicale. Telefonic, puteti obtine informatii si programare apeland 0745 355 437. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.