Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 octombrie 2015

raze

buna ziua am niste dureri la spate si am fost sa imi fac raze ....am primit urmatorul rezultat SCOLIOZA LOMBARA .RECTIT.DE PROFIL..HERNII INTRASPONGIOASE...PENSARE L5-S1 IMI PUTETI SPUNE CE INSEAMNA?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, "raze" inseamna radiografie? In general diagnosticarea corecta a afectiunilor coloanei se efectueaza pe baza rezonantei magnetice sau RMN. Apoi, trebuie sa cunoastem varsta dvs. pentru a va putea sfatui. Daca investigatia pe care o aveti este de fapt un RMN, ne puteti trimite rezultatul pentru a ne putea pronunta in privinta diagnosticului corect si a posibilitatilor de tratament. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.