Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


raze

buna ziua am niste dureri la spate si am fost sa imi fac raze ....am primit urmatorul rezultat SCOLIOZA LOMBARA .RECTIT.DE PROFIL..HERNII INTRASPONGIOASE...PENSARE L5-S1 IMI PUTETI SPUNE CE INSEAMNA?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, "raze" inseamna radiografie? In general diagnosticarea corecta a afectiunilor coloanei se efectueaza pe baza rezonantei magnetice sau RMN. Apoi, trebuie sa cunoastem varsta dvs. pentru a va putea sfatui. Daca investigatia pe care o aveti este de fapt un RMN, ne puteti trimite rezultatul pentru a ne putea pronunta in privinta diagnosticului corect si a posibilitatilor de tratament. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.