Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


adenom de prostata

Am acest diagnostic de 10-15anisi am facut mai multe feluri de tratamente.Urinam de 2 ori pe noapte dar de citeva luni urinez mai des noapte[3-4ori]Cum I-midau seama ca trebuie sa ma operez si ce trebuie sa fac? .Mentionez ca am 67 ani sint pensionar si as dori sa stiusi cit costa o astfel de operatie de embolizare?.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu trebuie sa va dati seama singur, ci sa veniti la un consult de radiologie interventionala - ramura medicinei care se ocupa de embolizarea adenomului de prostata. Dr. Rares Nechifor v-ar putea recomanda in continuare o ecografie de prostata si recoltarea urmatorilor markeri din sange: PSA si FreePSA. In functie de volumul adenomului de prostata constatat ecografic, de simptome si de restul tabloului clinic, se poate proceda la tratarea prostatei prin embolizare. Pentru programari si informatii, ne puteti suna la 031 9300. Sanatate!