Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 octombrie 2015

adenom de prostata


Am acest diagnostic de 10-15anisi am facut mai multe feluri de tratamente.Urinam de 2 ori pe noapte dar de citeva luni urinez mai des noapte[3-4ori]Cum I-midau seama ca trebuie sa ma operez si ce trebuie sa fac? .Mentionez ca am 67 ani sint pensionar si as dori sa stiusi cit costa o astfel de operatie de embolizare?.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu trebuie sa va dati seama singur, ci sa veniti la un consult de radiologie interventionala - ramura medicinei care se ocupa de embolizarea adenomului de prostata. Dr. Rares Nechifor v-ar putea recomanda in continuare o ecografie de prostata si recoltarea urmatorilor markeri din sange: PSA si FreePSA. In functie de volumul adenomului de prostata constatat ecografic, de simptome si de restul tabloului clinic, se poate proceda la tratarea prostatei prin embolizare. Pentru programari si informatii, ne puteti suna la 031 9300. Sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.