Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 octombrie 2015

uter fibromatos


Dupa ce mi sa dat acest diagnostic,cat timp sa astept sa-si faca efectul medicamentele recomandate?Am inceput de luni sa i-au orgametril pt 10 zile ,clorocalcin+3fiole de ergometrina si extract de alchemilla.Trebue sa mentionez ca am 45 ani,2 copii nascuti prin cezariana si trompele legate.In luna septembrie mia venit menstruatia de doua ori,pe 4 si pe 18 abundent ca de obicei dar nu sa mai oprit(scurgeri sacaitoare,mici).


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, aveti nevoie de un consult ginecologic temeinic insotit de ecografie. Nu exista termene fixe pentru instalarea efectului medicatiei - uneori poate dura cateva ore, cateva zile iar alteori efectul nu isi face aparitia. Important este, de ce aceste sangerari? uterul fibromatos este responsabilul, sau discutam cumva despre o adenomioza? Endometrul este sanatos? Exista si dereglari hormonale? Pentru a sti exact ce anume este de facut,va recomandam sa veniti in centrul nostru pentru diagnostic precis si tratament tintit al afectiunii de care suferiti.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.