Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 octombrie 2015

uter fibromatos


Dupa ce mi sa dat acest diagnostic,cat timp sa astept sa-si faca efectul medicamentele recomandate?Am inceput de luni sa i-au orgametril pt 10 zile ,clorocalcin+3fiole de ergometrina si extract de alchemilla.Trebue sa mentionez ca am 45 ani,2 copii nascuti prin cezariana si trompele legate.In luna septembrie mia venit menstruatia de doua ori,pe 4 si pe 18 abundent ca de obicei dar nu sa mai oprit(scurgeri sacaitoare,mici).


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, aveti nevoie de un consult ginecologic temeinic insotit de ecografie. Nu exista termene fixe pentru instalarea efectului medicatiei - uneori poate dura cateva ore, cateva zile iar alteori efectul nu isi face aparitia. Important este, de ce aceste sangerari? uterul fibromatos este responsabilul, sau discutam cumva despre o adenomioza? Endometrul este sanatos? Exista si dereglari hormonale? Pentru a sti exact ce anume este de facut,va recomandam sa veniti in centrul nostru pentru diagnostic precis si tratament tintit al afectiunii de care suferiti.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor