Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 octombrie 2015

angioplastie artere periferice


Buna ziua! Tatal meu are 67,5 ani si a fost diagnosticat cu 1. poliartrita periferica 2. neuropatie diabetica 3. angina pectorala in repaos 4. accident vascular ischemic Nu se simte bine, oboseste foarte repede la mers,are picioarele reci il ustura. Am vazut acesta interventie minune si ma intereseaza o programare pina la sfarsitul lunii octombrie precum si pretul unei astfel de interventii.Multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, bineinteles ca va putem ajuta cu o programare, dar mai intai de toate, este necesar sa il consultam pe pacient si sa constatam: 1. daca are indicatie medicala pentru aceasta procedura; 2. am vazut ca sufera de angina pectorala - coronarografie a efectuat? 3. ce medicatie ia, si ce anume trebuie oprit inainte de programarea angiografiei. Pentru mai multe informatii / programare, ne puteti suna la telefon 0731 771 111. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor