Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


angioplastie artere periferice

Buna ziua! Tatal meu are 67,5 ani si a fost diagnosticat cu 1. poliartrita periferica 2. neuropatie diabetica 3. angina pectorala in repaos 4. accident vascular ischemic Nu se simte bine, oboseste foarte repede la mers,are picioarele reci il ustura. Am vazut acesta interventie minune si ma intereseaza o programare pina la sfarsitul lunii octombrie precum si pretul unei astfel de interventii.Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, bineinteles ca va putem ajuta cu o programare, dar mai intai de toate, este necesar sa il consultam pe pacient si sa constatam: 1. daca are indicatie medicala pentru aceasta procedura; 2. am vazut ca sufera de angina pectorala - coronarografie a efectuat? 3. ce medicatie ia, si ce anume trebuie oprit inainte de programarea angiografiei. Pentru mai multe informatii / programare, ne puteti suna la telefon 0731 771 111. Multa sanatate!