Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 octombrie 2015

fibrilatie atriala


In urma cu doi ani am inceput sa fac fibrilatie atriala ,acum fac crize la trei luni din care ies cu patru pastile de rytmonorm.ce trebuie sa fac si ce tratament trebuie sa iau ?multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, tratamentul medicamentos are rol de ameliorare a simptomelor, iar de multe ori, reprezinta doar o iluzie ce stabileste tranzitia de la fibrilatia paroxistica la cea permanenta. Tratamentul de ablatie prin radiofrecventa este singurul eficient, iar in cazul formei paroxistice, are un prognostic de reusita de peste 90%. Asadar, momentul potrivit joaca un rol decisiv pentru succesul procedurii. Celalalt rol principal apartine experientei specialistului electrofiziolog.
Pentru a avea viziune clara asupra afectiunii dvs. dar si a celorlalte aspecte implicate, va rugam sa ne trimiteti dosarul medical pe adresa iulia@centrele-ares.ro sau si mai mult decat atat, va recomandam sa va prezentati la o evaluare temeinica in centrul nostru.

Fibrilatia atriala este o boala cunoscuta pentru implicatiile profunde pe care, din pacate, le are asupra functionalitatii individului, a calitatii si a sperantei de viata si a echilibrului psihologic al acestuia (colateral, se constata o dezvoltare a sindromului anxios generalizat, al depresiei si atacului de panica). Cronicizarea fibrilatiei in sine determina automat cronicizarea aspectelor de natura emotionala, psihologica, si sporeste semnificativ riscul de accidente tromboembolice.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor