Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 octombrie 2015

fibrilatie atriala


In urma cu doi ani am inceput sa fac fibrilatie atriala ,acum fac crize la trei luni din care ies cu patru pastile de rytmonorm.ce trebuie sa fac si ce tratament trebuie sa iau ?multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, tratamentul medicamentos are rol de ameliorare a simptomelor, iar de multe ori, reprezinta doar o iluzie ce stabileste tranzitia de la fibrilatia paroxistica la cea permanenta. Tratamentul de ablatie prin radiofrecventa este singurul eficient, iar in cazul formei paroxistice, are un prognostic de reusita de peste 90%. Asadar, momentul potrivit joaca un rol decisiv pentru succesul procedurii. Celalalt rol principal apartine experientei specialistului electrofiziolog.
Pentru a avea viziune clara asupra afectiunii dvs. dar si a celorlalte aspecte implicate, va rugam sa ne trimiteti dosarul medical pe adresa iulia@centrele-ares.ro sau si mai mult decat atat, va recomandam sa va prezentati la o evaluare temeinica in centrul nostru.

Fibrilatia atriala este o boala cunoscuta pentru implicatiile profunde pe care, din pacate, le are asupra functionalitatii individului, a calitatii si a sperantei de viata si a echilibrului psihologic al acestuia (colateral, se constata o dezvoltare a sindromului anxios generalizat, al depresiei si atacului de panica). Cronicizarea fibrilatiei in sine determina automat cronicizarea aspectelor de natura emotionala, psihologica, si sporeste semnificativ riscul de accidente tromboembolice.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.