Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 octombrie 2015

Tratarea Viciilor cardiace congenitale,Stenoza arterei pulmonare,


Buna ziua! Ma numesc Silvia Balmus,sunt din republica Moldova. - In copilarie am fost diagnosticata cu Viciu cardiac innascut.Stenoza a arterei pulmonare... Diagnoza dupa ultima ecografie (din decembrie 2012) este: "Stenoza pulmonara infundibulopulmonara, grad considerabil. Dilatarea trunchiului arterei pulmonare 49mm.Ventricolul drept este hipertrofiat. Atriul drept este dilatat.Parametrii functiei de pompa ai inimii sint normali(FE,FS). In Doppler tisular- functia diastolica a ventricolilui sting este normala. Velocitatile sistolice la nivelul mitral sunt normale." Am 50 ani.Necatind la diagnoza duc un mod de viata normal, ma simt bine.As dori o consultatie la clinica d-voastra in vederea modului de hotarire a problemei. Care ar fi procedura,luind in consideratie ca trebuie sa vin din Chisinau? Cu respect Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimata doamna Balmus,

Am primit mesajul dvs. Pentru evaluare, este necesar sa stabilim impreuna o programare la medicul cardiolog specialist in malformatii cardiace congenitale. Acest lucru este posibil intr-o zi de miercuri sau vineri, intre orele 14:30 si 17:30. Costul evaluarii este de 300 lei, incluzand ecocardiografia si electrocardiograma.
Veti avea nevoie de: un act de identitate pentru inregistrarea datelor la Receptia clinicii, de dosarul medical anterior.
Nu avem cerinte speciale pentru cetatenii din Republica Moldova; mai mult decat atat, chiar joi viitoare avem o fetita din Chisinau programata pentru o interventie cardiaca minim-invaziva.

In ce data ati prefera sa veniti pentru evaluare?

Va doresc o seara frumoasa.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.