Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 octombrie 2015

Cardiopatie


Buna seara, am 44 de ani am fost diagnosticata cu cardiopatie medicul cardiolog mi-a recomandat analize la colesterol si glicemie care mi-au iesit : Colesterol total (ser) 221, interval referinta <200 Glicemia (ser) 103 ,interval referinta 65.0-110.0 Va rog sa imi spuneti daca aceste valori sunt normale iar daca nu ce ar trebuii sa fac ,va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Cata vreme rezultatele se afla in afara intervalelor de referinta, ele nu sunt normale. Intotdeauna insa, ele necesita interpretare de catre un medic specialist - in cazul de fata, ar trebui sa va vada un cardiolog si eventual, un diabetolog.
Glicemia este destul de modificata, de aceea, discutia cu diabetologul ar putea preciza daca aceasta valoare este un semnal de alarma sau nu al prezentei unei afectiuni - diabet - sau nu. Conteaza de asemenea si in ce conditii s-au recoltat analizele, atat de laborator cat si de pregatirea dvs.
In concluzie, ele nu evidentiaza probleme majore.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.