Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 octombrie 2015

Rezultat coronarografie


Bypasss sau stent? Buna ziua sotul meu in varsta de 64 de ani dupa efectuarea coronarografiei :leziuni ,tricoronariene stenoza 70% LAD II,ocluzie la niveluul a maarginale II si ocluzie ACD I.La analzele de sange :dislipidemie hiperuricemie. Intrebarea mea este se poate rezolva cu tratament + stent sau bypass?. Cat ne-ar ajunge costurile in clinica dumneavoastra? Multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, cel mai probabil se poate aplica tratamentul leziunilor prin implant de stent coronarian, insa pentru a sti sigur, trebuie sa vedem filmul coronarografiei. Exista optiunea de a va prezenta cu CD-ul la evaluare cardiologie interventionala (cel mai curand, luni dimineata ora 08:30),sau de a ni-l trimite pe e-mail - daca nu sunteti din Bucuresti. Costurile se vor aprecia dupa ce vom cunoaste numarul si stenturilor necesare rezolvarii leziunilor tricoronariene. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0731 771 111.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor