Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 octombrie 2015

insuficienta mitrala


Buna ziua! mi s-a spus in urma unei ecicardiografii ca am insuficienta mitrala.Nu mi s-a spus ce grad nu mi s-au dat detalii. Asta in urma cu vreo 7 ani si mi s-a dat tratament cu propranolol de 10mg de trei ori pe zi desi eu tensiunea cam 100/80 si din cand in cand cate 10 zile cu panangin. Nu suporta organismul cordaronele.Cert este ca tot hac crize de tahicardie paroxistica si atunci trebuie sa maresc doza de propranolol si in urma unei expertize holter ekg am avut 1213 extrasistole in 24 ore.Cui trebuie sa ma adresez in conditiile in care eu sunt coasigurat si nu-mi permit un control costisitor?


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, recomandarea principala este aceea de a va prezenta in Centrul nostru pentru o ecocardiografie de calitate, in urma careia sa precizam gradul insuficientei mitrale de care suferiti. Costul acesteia este de 2oo lei. Daca va doriti un control gratuit, va puteti adresa unei unitati de cardiologie ce tine de sistemul public de sanatate. De asemenea, tratamentul medicamentos are un rol paleativ si nu unul curant pentru tahicardie; ablatia prin radiofrecventa este singurul tratament real al acestui tip de aritmie. Daca va putem ajuta cu mai multe clarificari, ne puteti apela la 031 9300. Multa sanatate.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.