Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 octombrie 2015

insuficienta mitrala


Buna ziua! mi s-a spus in urma unei ecicardiografii ca am insuficienta mitrala.Nu mi s-a spus ce grad nu mi s-au dat detalii. Asta in urma cu vreo 7 ani si mi s-a dat tratament cu propranolol de 10mg de trei ori pe zi desi eu tensiunea cam 100/80 si din cand in cand cate 10 zile cu panangin. Nu suporta organismul cordaronele.Cert este ca tot hac crize de tahicardie paroxistica si atunci trebuie sa maresc doza de propranolol si in urma unei expertize holter ekg am avut 1213 extrasistole in 24 ore.Cui trebuie sa ma adresez in conditiile in care eu sunt coasigurat si nu-mi permit un control costisitor?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, recomandarea principala este aceea de a va prezenta in Centrul nostru pentru o ecocardiografie de calitate, in urma careia sa precizam gradul insuficientei mitrale de care suferiti. Costul acesteia este de 2oo lei. Daca va doriti un control gratuit, va puteti adresa unei unitati de cardiologie ce tine de sistemul public de sanatate. De asemenea, tratamentul medicamentos are un rol paleativ si nu unul curant pentru tahicardie; ablatia prin radiofrecventa este singurul tratament real al acestui tip de aritmie. Daca va putem ajuta cu mai multe clarificari, ne puteti apela la 031 9300. Multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor