Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


insuficienta mitrala

Buna ziua! mi s-a spus in urma unei ecicardiografii ca am insuficienta mitrala.Nu mi s-a spus ce grad nu mi s-au dat detalii. Asta in urma cu vreo 7 ani si mi s-a dat tratament cu propranolol de 10mg de trei ori pe zi desi eu tensiunea cam 100/80 si din cand in cand cate 10 zile cu panangin. Nu suporta organismul cordaronele.Cert este ca tot hac crize de tahicardie paroxistica si atunci trebuie sa maresc doza de propranolol si in urma unei expertize holter ekg am avut 1213 extrasistole in 24 ore.Cui trebuie sa ma adresez in conditiile in care eu sunt coasigurat si nu-mi permit un control costisitor?


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, recomandarea principala este aceea de a va prezenta in Centrul nostru pentru o ecocardiografie de calitate, in urma careia sa precizam gradul insuficientei mitrale de care suferiti. Costul acesteia este de 2oo lei. Daca va doriti un control gratuit, va puteti adresa unei unitati de cardiologie ce tine de sistemul public de sanatate. De asemenea, tratamentul medicamentos are un rol paleativ si nu unul curant pentru tahicardie; ablatia prin radiofrecventa este singurul tratament real al acestui tip de aritmie. Daca va putem ajuta cu mai multe clarificari, ne puteti apela la 031 9300. Multa sanatate.