Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 octombrie 2015

fibrom uterin


buna ziua am 28 de ani si un fibrom de 3 cm nu am copi dar medicul meu ginecolog imi sugereaza sa ma operez ..intrebarea mea este daca as putea sa astept pana in primavara pt ca am auzit ca o embolizare e destul de costisitoare si nu am posibilitatea momentan si pe ce adresa de mailas putea trimite la domnu doct nechifor sa mi vada de la medic cum arata fibron si pozitia lui


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, cata vreme fibromul nu va provoaca simptome suparatoare sau nu doriti sa ramaneti insarcinata, puteti astepta. Pentru un dialog cu dr. Rares Nechifor, va rugam sa trimiteti ecografia si cat mai multe detalii relevante in scris pe adresa de e-mail office@drnechifor.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor