Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


28 octombrie 2015

Placi de aternom calcificate la nivelul aortei.....


Buna seara... in urma unui CT am fost diagnosticata cu : placi de aterom calcificate si moi la nivelul aortei si al ramurilor acesteia. Analizele pe care le-am facut acum au iesit in felul urmator (cele care nu sunt ok) Fosfataza alcalina 104 (126 in martie); Colesterol total 228 (234 in martie); volum trombocitar mediu 6.0 (6.1 in martie); Colesterol LDL 125 (134 in martie) Precizez ca am fost diagnosticata cu neoplasm recto sigmoidian operat in 2001 cu 2 recidive pana in 2004. (vindecat pana in prezent). Singurul tratament pe care il iau este cel de Osteoporoza (Actonel) Ma ingrijoreaza doar ceea ce v-am scris mai sus... Intrebarea mea este daca se poate rezolva cu tratament? Nu am nici un fel de simptom ci am descoperia asta in urma unui control de rutina) Multummesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, aveti nevoie de o ecocardiografie si de un consult riguros. Uneori, si tratamentul medicamentos poate fi o solutie. Multa sanatate.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.