Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 octombrie 2015

Placi de aternom calcificate la nivelul aortei.....


Buna seara... in urma unui CT am fost diagnosticata cu : placi de aterom calcificate si moi la nivelul aortei si al ramurilor acesteia. Analizele pe care le-am facut acum au iesit in felul urmator (cele care nu sunt ok) Fosfataza alcalina 104 (126 in martie); Colesterol total 228 (234 in martie); volum trombocitar mediu 6.0 (6.1 in martie); Colesterol LDL 125 (134 in martie) Precizez ca am fost diagnosticata cu neoplasm recto sigmoidian operat in 2001 cu 2 recidive pana in 2004. (vindecat pana in prezent). Singurul tratament pe care il iau este cel de Osteoporoza (Actonel) Ma ingrijoreaza doar ceea ce v-am scris mai sus... Intrebarea mea este daca se poate rezolva cu tratament? Nu am nici un fel de simptom ci am descoperia asta in urma unui control de rutina) Multummesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, aveti nevoie de o ecocardiografie si de un consult riguros. Uneori, si tratamentul medicamentos poate fi o solutie. Multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor