Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Placi de aternom calcificate la nivelul aortei.....

Buna seara... in urma unui CT am fost diagnosticata cu : placi de aterom calcificate si moi la nivelul aortei si al ramurilor acesteia. Analizele pe care le-am facut acum au iesit in felul urmator (cele care nu sunt ok) Fosfataza alcalina 104 (126 in martie); Colesterol total 228 (234 in martie); volum trombocitar mediu 6.0 (6.1 in martie); Colesterol LDL 125 (134 in martie) Precizez ca am fost diagnosticata cu neoplasm recto sigmoidian operat in 2001 cu 2 recidive pana in 2004. (vindecat pana in prezent). Singurul tratament pe care il iau este cel de Osteoporoza (Actonel) Ma ingrijoreaza doar ceea ce v-am scris mai sus... Intrebarea mea este daca se poate rezolva cu tratament? Nu am nici un fel de simptom ci am descoperia asta in urma unui control de rutina) Multummesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, aveti nevoie de o ecocardiografie si de un consult riguros. Uneori, si tratamentul medicamentos poate fi o solutie. Multa sanatate.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.