Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 octombrie 2015

Adenom de prostata


Domnule Doctor, Ce tratament sau interventie mi se indica la un adenom de prostata de 110cm. cubi.mentionez ca am fost la Victor babes si in urma ecografiei s-a masurat volumul.N-am facut tratament medicamentos, pentru ca asa mi s-a recomamdat de doi doctori de le Sp/ Fundeni,intrucit nu urinam noaptea mai des de doua ori.Atunci aveam la ecografie 55cm.cubi.(in 2012)Am primit un tratament cu medicamente,Avodart siOmnic Tocas,si sa revin dupa 3 luni si daca nu scade in volum ,atunci cutitul ma asteapta.Ce-mi indicati? Va multumesc,


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, va recomandam tratamentul prin embolizare al prostatei. Puteti citi mai multe informatii aici: http://medicina-interventionala.ro/ro/procedura/embolizarea-adenomului-de-prostata. Va asteptam.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor